Windows 10 Laatste Updates

Hoe Pas Ik De Kleuren Op Mijn Beeldscherm Aan In Windows 10?

Uiteindelijk zie ik steeds meer applicaties en tools van microsoft toch ook aardig beschikbaar komen onder andere operatingsystemen. Met apple hebben ze al jaren een zekere dwang. Andere platformen komen in kleine stapjes en via diverse routes.

  • Over diensten zoals dns Die heeft microsoft ooit van de unix/linux omgeving overgenomen en naar eigen hand gezet.
  • Een bestand vanuit de verkenner drag en droppen naar FileZilla dat op de achtergrond staat, doe je in Windows 10 door het bestand te slepen naar FileZilla op de taakbalk.
  • Ik gebruik Windows nu nog gevirtualiseerd in VirtualBox voor 1 fotobewerkprogramma.
  • Dus hij is in de afgelopen 12 uur keihard gestegen.
  • Die mis ik echt als ik een game speel of film kijk.

Een hogere helderheid zorgt er niet alleen voor dat je jouw scherm goed ziet in goed verlichte ruimtes, maar het zorgt ook voor heldere kleuren. Ik zit nu op een Windows 11 machine, en daar lijkt het inderdaad verdwenen te zijn. Dit zou dan met deze update terug komen, en waarschijnlijk net zoals “Search”, “Task view”, “Widgets” en “Chat” aan en uit te zetten zijn via de taskbar settings. Heb zo ook de vierkante blokken in het start menu weer terug, en de rechte muisknop op de taskbar voor taskmanager. Dat gaat over het links uitlijnen van de knoppen op de taakbalk. @VinylRecord heeft het over het plaatsen van de taakbalk verticaal aan de linker rand van het scherm. Zover ik weet heb ik mijn tweede account als “Insider” ingesteld, maar vreemd dat we elkanders links niet kunnen openen en dat er een verschil zit in aantal upvotes/comments.

Ben er ondertussen al redelijk aan gewend, maar ergens mis ik het nog wel. Ik wil gewoon mijn klok weer terug op alle schermen. Wat ik wel zie is dat de feedback die ik zie onderdeel is van een Collection, dus feedback over hetzelfde zou dus samengevoegd moeten zijn zoals ik het begrijp deze link. Hij staat momenteel trouwens op plek #2 met votes. Dus hij is in de afgelopen 12 uur keihard gestegen. Ga vervolgens subreddits af over Windows 11 of tech sites waar Windows 11 op besproken wordt, daar komt de klacht over de taakbalk ook veelvuldig voorbij. Daarnaast stellen zij niet dat niet gegroepeerd de standaard moet worden maar een EXTRA OPTIE.

Hoe In Microsoft Teams Gedeelde Kanalen Activeren En Gebruiken Teams Connect

Je gaat het trouwens nooit geloven, maar Windows 10 start naar mijn gevoel sneller virtueel op in Iinux dan het gewoon opstart op mijn laptop (niet-virtueel). Een paar Insiders die erom vragen weegt niet op tegen de 1,4 miljard gebruikers die Windows heeft.

Eerste Grote Windows 11

Voor web development kun je wel alternatieven gebruiken, maar dan nog is VS een akelig compleet pakket dat je niet snel met gratis IDEs evenaart. VS code werkt bijvoorbeeld best aardig maar de intellisense in VS is vele malen beter. Puur vanwege visual studio heb ik nog Windows nodig. Zo gauw ik dat weg gewerkt krijg , werk ik direct op Linux. Ik hoop toch echt dat er een mogelijkheid voor een klok in de taakbalk op je 2e scherm komt. Die mis ik echt als ik een game speel of film kijk. Begrijp ik het goed dat het installeren van Android apps via bijv.

De eerste grote Windows 11-update, die gepland is voor de komende maand, voegt onder meer ondersteuning van Android-apps toe. Ook wordt het mogelijk om het scherm te delen en gesprekken te muten vanuit de taakbalk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Open chat